the Rep's

BNO
The Rep's is al meer dan 30 jaar het agentschap voor creatieve professionals. Het zorgt voor een optimale match tussen klant en freelancer; schetser, dtp-er, illustrator, webdesigner of flash- specialist. Noort Pre-Press Studio Noort Pre-Press Studio biedt een compleet pakket aan grafische diensten;
van idee en ruwe ontwerpschets tot en met kwaliteitsdrukwerk, incl. productfotografie, grafisch ontwerp, beeldbewerking, opmaak en deskundig advies.
Alles van A tot Z geregeld met steeds één aanspreekpunt.
Interesse?
We informeren u graag over de mogelijkheden.

Noort Pre-Press Studio
Herman Noort
e-mail: herm@noortpp.nl
tel. 0320 216267
Westerwolde 18
8245DD Lelystad
 
De Beroepsorganisatie Nederlandse Ontwerpers is de branchevereniging van ontwerpers en ontwerpbureaus in Nederland. Onderdeel daarvan is het platform illustratoren.

De BNO verenigt én vertegenwoordigt meer dan 2500 ontwerpers en 200 ontwerpbureaus en -afdelingen van bedrijven. De organisatie zet zich in voor de zakelijke, maatschappelijke en culturele belangen van de leden.
Op de website vind je o.a. informatie over auteursrecht en portfolio's van ontwerpers en illustratoren.
 
IC10 Jaarlijks vindt in Zeist het Infographics Congres plaats. Behalve befaamde sprekers (uit binnen- en buitenland) op het gebied van information design, wordt die dag ook door de NVJ en de BNO de Infographic Jaarprijs uitgereikt.
Verder is er een expositie van infographics die in het afgelopen jaar zijn gepubliceerd. Op de site van het infographicscongres vindt u meer informatie over inschrijving voor het congres, inzendingen voor de expositie, deelname aan de jaarprijs en actuele ontwikkelingen m.b.t. het eerstvolgende congres.
Dutch Illustration

Meer dan 100 Nederlandse illustratoren verzameld op één site. Bekijk op uw gemak onze diashow of vind uw illustrator op icoon, op alfabet of locatie...

 
X-Interactive

X-Interactive is gespecialiseerd in maatwerk voor een effectieve website, webshop of (web)applicatie.