1 contact
2 offerte
3 schetsen
4 uitwerken
5 dtp &
drukwerk
U heeft de portfolio op deze website bekeken. Spreekt het werk u aan en wilt u graag meer weten over de mogelijkheden om illustraties of infographics te laten maken? Bel of mail mij voor een offerte naar:

0320-216524
06-10796771

Op basis van uw informatie maken we graag en vrijblijvend een duidelijke offerte voor u.

Het maken van illustraties en infographics is maatwerk. Daarom hanteren we geen standaardprijzen. Wel kunnen we bij een reeks gelijksoortige illustraties een vaste (gemiddelde) prijs per beeld afspreken. Een projectprijs is ook mogelijk.
U ontvangt een offerte waarin alle mogelijkheden en werkzaamheden overzichtelijk op een rijtje zijn gezet. In de offerte vindt u een:
- specificatie van het illustratiewerk, inclusief eventuele research, besprekingen, voorbereidend werk, schetsen, correctierondes, uitwerking en aanlevering.
- concreet prijsvoorstel
- duidelijke planning en aanleverdatum
- omschrijving van de stijl
- omschrijving van de aanleverspecificaties
- omschrijving van de gebruiksrechten
- omschrijving van alle aanvullende afspraken en eventuele speciale wensen
U bent enthousiast over de voorstellen in de offerte en gaat akkoord. Dan gaan we aan de slag, u ontvangt eerst een schetsvoorstel. Meestal worden er eerst wat ruwe schetsen gemaakt om u een indruk te geven van de opzet. Soms is het nodig om daarvoor even met elkaar rond de tafel te gaan zitten en al schetsend te brainstormen of vragen en ideeën door te spreken.

Heeft u al een complete briefing voorbereid? Dan kan verder overleg, waar nodig, per mail of telefonisch plaatsvinden.

Als de schetsen zijn gemaakt ontvangt u eerst een proef waarop u nog inhoudelijke correcties kunt aangeven.
De schetsen spreken u aan, daarna worden de illustraties uitgewerkt, beoordeeld en geleverd. Na goedkeuring van de schetsen worden de illustraties of infographics uitgewerkt. U ontvangt daarvan eerst weer een proef en kunt dan nog eventuele kleine aanpassingen aangeven (kleurgebruik, de puntjes op de i).

Is er intussen iets in de situatie veranderd waardoor de briefing bijgesteld moet worden en er grotere wijzigingen nodig zijn? Geen probleem hoor, maar we moeten daar wel wat extra tijd voor rekenen.

Zodra u 100% tevreden bent over het resultaat ontvangt u de definitieve digitale bestanden.
U zou graag het hele project bij ons willen onderbrengen? Voor projecten die meer omvatten dan alleen illustraties of infographics werk ik nauw samen met Noort Pre-Press Studio, we zijn op hetzelfde adres gevestigd.

Het is daardoor mogelijk om een compleet project voor u te verzorgen; van idee en ruwe ontwerpschets tot en met kwaliteitsdrukwerk, incl. productfotografie, grafisch ontwerp, beeldbewerking, opmaak en deskundig advies. Alles van A tot Z geregeld met steeds één aanspreekpunt.

Interesse? Neem eens vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken.